Helsinki Jazz ry

Helsinki Jazz ry:n juuret ovat Helsingin Yliopistossa, koska 60-luvun lopulla perustettiin Akateeminen Jazzkerho, jonka perintönä syntyi 1972 Helsinki Jazz ry ja rekisteröinti yhdistysrekisteriin tapahtui 01.04.1974..

Olemme järjestäneet yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskuksen kanssa lukuisia tilaisuuksia, mm. 70-80-lukujen vaihteessa konsertteja Annan talossa, myöhemmin eri kulttuurikeskuksen toimipaikoissa ja nykyisin päätoimintamme on jaZZanti-konserttien järjestäminen pääasiassa ravintola Laulumiehessä. Teemme myös yhteistyötä eri organisaatioiden kanssa, meillä on säännöllistä yhteistoimintaa erityisesti Malmitalon kanssa, jonne olemme tuottaneet jazzkonsertteja.

jaZZanti-konserttisarjassa pyrimme luomaan välittömän tunnelman muusikoiden ja kuulijoiden välillä. Ohjelmamme on monipuolinen ja laadukas jazzyhtyeistä vapaan improvisaation taitajiin. Konserteissamme kuullaan myös pienkokoonpanoja, sooloja ja duoja.

Tule nauttimaan antoisasta ja mielenpainuvasta musiikista konsertteihimme.

Jäsenmaksumme on 25€ vuodessa. Jos haluat liittyä jäseneksemme, kirjaa nimesi jäsenlistaamme konserteissamme tai ilmoita tietosi Sakari Puhakalle (sakari.puhakka at kolumbus.fi).

Facebookista löydät meidät osoitteesta: Helsinki Jazzin FB-sivut tai FB-ryhmä

Jazz-linkkejä:

Stadin Jazz-kalenteri

SuomijazzJazzrytmit

jazzliitto-300x150

Jazzliitto 50 vuotta

Jazz Finland

Jazzpossu

Tampereen Jazz Happening