Trio Sanni Orasmaa, Mikko Innanen ja Kari Ikonen

  • Aika: 21.10.2014 / Klo: 19.00
  • Paikka: Ravintola Laulumiehet, Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki (ravintolan ovet avautuvat klo 18.30).
  • Liput: Liput 15 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 10€, opiskelijat 8 €, pariskunnat 10 + 10 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2. (www.digelius.com)

Sanni Orasmaa: laulu, Mikko Innanen: puhaltimet, Kari Ikonen: flyygeli

Trio Sanni Orasmaa – Mikko Innanen – Kari Ikonen koostuu suomalaisen jazzin huippumuusikoista, silti he eivät ole esiintynyt yhdessä viime vuoden Kerava Jazzin konsertin jälkeen. Tarjoamme nyt uuden mahdollisuuden nauttia tämän yhtyeen uniikista musiikista.

Sanni Orasmaa suomalaisen jazzlaulun vähemmän tunnettu suuruus, hänen lämpimästä altostaan ja taiteellisista tulkinnoista on nyt taas mahdollista hurmaantua. Muistammehan antoisat aikaisemmat SloMotive jaZZanti-konsertit. Sanni on muusikkouransa lisäksi toiminut ansiokkaasti opettajana ja innostajana Pop & Jazz Konservatoriossa, Münchenin Musiikkikorkeakoulun jazzlaulun lehtorina ja Tampereen Yliopiston teatterityön yliopistonlehtorina alueenaan musiikki ja laulu.

Saksofonisti Mikko Innanen tunnetaan luovana oman tiensä kulkijana. Muusikkona, jonka innova­tiivisuudelle ei löydy rajoja. Eräs Mikon hienoimmista produktioista on ollut Viapori Jazziin tilaustyönä tehty Duke Ellingtonin musiikkiin perustuva konsertti, jossa Sannin laululla oli tärkeä osa. Arvioinneissa Sannin esiintymistä pidettiin hiuksia nostattavana ja jazzlaulutaiteen historiaan jäävänä. Mikon omista yhteistä mainittakoon Mikko Innanen & Innkvisitio, Mikko Innanen 10+, PLOP ja Gourmet sekä soittanut yhtyeissä Kalle Kalima & K-18, André Sumelius Tonight At Noon, ja Teppo Mäkysen Serenity Ensemble.

Erinomaisena säveltäjänä, pianistina ja syntetisoijien taitajana tunnettu Kari Ikonen tekee yhteistyötä Sannin kanssa mm. viime aikoina suosiota saaneessa SloMotive – yhtyeessä. Kari Ikonen sai viime vuonna Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnon. Karin mainioista yhtyeistä mainittakoon Kari Ikonen trio ja Karikko.

www.sanni.fi   www.mikkoinnanen.com   www.kariikonen.com

Muita konsertteja

David Chevallier trio ja Tomi Nikku