Katu Kaiku

  • Aika: 18.04.2017 / Klo: 18.00
  • Paikka: Lapin­lahden lähde (Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki)
  • Liput: Liput: (käteisellä) 15 €, eläkeläiset, työttömät ja Hel­sinki Jazz ry:n jäsenet 10 €, pariskunnat 10+10€, opiskelijat 8€. Ennakkoliput: Digelius Music (www.digelius.com) tai Liveto.fi, jolloin lippujen hinnat: 16,5/11,5/9,5 €.

Katu Kaiku yhtyeen eloisa musiikki muodostuu, kun erilaiset musiikilliset näkemykset törmäävät rajusti ja luovat yhteisen tilan, joka on avoin muusikoiden vapaille tulkinnoille. Saksofonitaiteilija Adele Sauroksen itsevarma ääni inspiroi energistä rumpalia Erik Fräkiä luomaan tekstuureja, joita kontrabasisti Mikael Saastamoinen värittää ja venyttää.

Katu Kaikun musiikki sisältää vaikutteita jazzista, avantgardesta, populaarimusiikista ja elokuvamusiikista. Katu Kaiku on soittanut kaduilla, klubeilla ja festareilla pääasiassa itsenään, mutta on tehnyt myös yhteistyötä suomalaisten jazztaiteilijoiden, kuten Verneri Pohjolan, Teemu Viinikaisen ja Seppo Kantosen kanssa. Yhtye voitti Young Nordic Jazz Comets-kilpailun keväällä 2015. Katu Kaikun ensimmäinen levy äänitettiin lokakuussa 2015. “TOKYO / KUOPIO” julkaistiin maaliskuussa 2016 ja Katu Kaiku teki kahdeksan keikan kiertueen levyn kunniaksi.

Katu Kaiku on:

Erik Fräki – rummut
Adele Sauros – saksofonit
Mikael Saastamoinen – kontrabasso

www.facebook.com/katukaiku

soundcloud.com/katukaiku

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Jazz Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Linkki Liveton lippukauppaan.

Muita konsertteja

jaZZanti-konsertti – NIMBY

Sylvain Rifflet (FR) & Verneri Pohjola