Hetken musiikkia! – ”Moments Quartet”

  • Aika: 16.02.2017 / Klo: 19:00, ovet 18:30
  • Paikka: Ravintola Lau­lumiehet, Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki. Jos haluat jazzillallisen, tilaa se numerosta 045-2622 991.
  • Liput: (käteisellä) 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Hel­sinki Jazz ry:n jäsenet 15 €, pariskunnat 15+15€, opiskelijat 10€. Ennakkoliput: Digelius Music (www.digelius.com) tai Liveto.fi, jolloin lippujen hinnat: 21,5/16,5/11,5 €.
Maailman eturivin jazz- ja improvisaatiomuusikoiden ensi kohtaaminen uudella kvartetliilla, joka ei ole esiintynyt aikaisemmin. Kvartetti tekee maailman ”ensi-ilta” kiertueensa Suomessa, josta kaksi yhtyeen jäsentä ovat kotoisin. Luvassa huikeita musiikillisia hetkiä improvisaation mestareiden käsissä. Kyseessä olevat taiteilijat ovat kaikki esiintyneet ympäri maailmaa menestyksekkäästi omien yhtyeidensä sekä projektiensa kanssa. Yhtyeen jäsenistä Esa Pietilä, Eero Hämeenniemi ja Harvey Sorgen (USA) ovat esiintyneet trio-kokoonpanolla aikaisemminkin, mutta nyt yhtye täydentyy kvartetiksi huippubasisti Joe Fondan (USA) liittyessä mukaan. Yhtyeen johtaja, Esa Pietilä on tuore Suomen Jazzliiton ”Yrjö” palkinon (2016) saanut kotimainen taiteilija.
Esa Pietilä: tenorisaksofoni
Eero Hämeenniemi: flyygeli
Joe Fonda (US): kontrabasso
Harvey Sorgen (US): rummut

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Musiikin edistämissäätiö.

Liveton liput tästä linkistä

Muita konsertteja

David Chevallier trio ja Tomi Nikku