Anna Högberg, Elin Forkelid, Anni Elif Egecioglu ja Sergio Castrillón

  • Aika: 26.11.2019 / Klo: 19:00, ovet 18:30
  • Paikka: Ravintola Lau­lumiehet, Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki
  • Liput: 20 €, pariskunnat 15+15 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15 € ja opiskelijat 12 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 22/16,5/13,5 €.

Anna Högberg (SE): saksofonit, Elin Forkelid (SE): saksofonit, Anni Elif Egecioglu: sello ja Sergio Castrillón: sello.

”Sukellus kuun tasolta / muuttohaukan nopeudella / Kuolleen meren alimpaan syvänteeseen / missä epätodellisen suolainen vesi tunkeutuu silmiisi ja pistelee kuin punaisen meduusan rihmat / ja sitten takaisin pinnalle juuri ajoissa saadaksesi ruotsalaisen kahvihetken bensiiniasemalla Smålandissa / ennen kuin palaat kotiin hyräilläksesi tuutulaulun pienelle nukkuvaan menevälle tytölle”

Högberg / Egecioglu / Forkelid / Castrillón: neljä uskaliasta muusikkoa, kaikilla ainutlaatuinen ja väkevä improvisoidun musiikin ilmaisukyky. Heidän taustoinaan ovat jazz, klassinen ja elektroninen musiikki ja he soittavat ensimmäistä kertaa yhdessä sello-saksofonikvartettina. Valmistaudu luovaan konserttiin, jossa kvartetin lisäksi kuulemme duoesityksiä. Pääasia on tietenkin: improvisaatio.

Artistien kotisivut/FB-sivut:

Elin Forkelid

Anna Högberg

Anni Elif

Sergio Castrillón

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki ja Jazz & Folk Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Kuvat: Anni Elif: Rene Jakobson ja muut Sakari Puhakka

Muita konsertteja

David Chevallier trio ja Tomi Nikku