Helsinki Jazz ry:n juuret ovat Helsingin Yliopistossa, koska 60-luvun lopulla perustettiin Akateeminen Jazzkerho, jonka perintönä syntyi 1972 Helsinki Jazz.

Olemme järjestäneet yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskuksen kanssa lukuisia tilaisuuksia, mm. 70-80-lukujen vaihteessa konsertteja Annan talossa, myöhemmin eri kulttuurikeskuksen toimipaikoissa ja nykyisin päätoimintamme on jaZZanti-konserttien järjestäminen ravintola Laulumiehessä. Teemme myös yhteistyötä eri organisaatioiden kanssa, meillä on säännöllistä yhteistoimintaa erityisesti Malmitalon kanssa, jonne olemme tuottaneet jazzkonsertteja.

jaZZanti-konserttisarjassa pyrimme luomaan välittömän tunnelman muusikoiden ja kuulijoiden välillä. Ohjelmamme on monipuolinen ja laadukas jazzyhtyeistä vapaan improvisaation taitajiin. Konserteissamme kuullaan myös pienkokoonpanoja, sooloja ja duoja.

Tule nauttimaan antoisasta ja mielenpainuvasta musiikista konsertteihimme.

Jäsenmaksumme on 25 € vuodessa, jolloin saat yhden kahden hengen vapaalipun normaalihintaiseen jaZZanti-konsettiin. Tukijäsenmaksu on 60 €. jolloin saat kaksi vapaalippua. Opiskelijajäsenmaksu on 15€, jolloin saat yhden opiskelijavapaalipun. Jos haluat liittyä jäseneksemme, kirjaa nimesi jäsenlistaamme konserteissamme tai ilmoita asiasta Sakari Puhakkalle (sakari.puhakka at kolumbus.fi).

Linkkejä:

Untitled
SuomiJazz

Etusivu